Over SSTK » Het Bestuur

Hans Merks (Voorzitter)

Mijn naam is Hans Merks. Ik ben 46 jaar, getrouwd met Marion en samen hebben we drie dochters ( Mariëlle, Lisanne en Marlot). Ik ben geboren en getogen in Tollebeek waar wij met veel plezier wonen. In het dagelijkse leven ben ik horecaondernemer van twee horecaondernemeningen ( cafépartycentrum “de Goede Aanloop” en JB’s Party&Catering). Mijn werk is uitdagend, geen dag is hetzelfde maar de intentie is altijd om onze gasten het naar de zin te maken. Om mijn werk te kunnen doen moet je vooral gezond zijn dan maakt de tijd niet uit, dit besef je pas naarmate je ouder wordt, zo ben ik in aanraking gekomen met de stichting, wat te kunnen betekenen voor een ander die dit harder nodig is als ik, wanneer wij met elkaar de schouders eronder zetten dan kunnen we scoren tegen deze verschrikkelijke ziekte!!

Nick van Staveren (penningmeester)

Ik ben Nick van Staveren, 22 jaar en geboren en getogen te Emmeloord.
Sinds kort bestuurslid van de Stichting Scoren tegen Kanker om actief mijn steentje bij te kunnen dragen in de strijd tegen kanker,
omdat dit nog steeds een te veeleisende ziekte is waar de rem op moet. Samen met het bestuur, vrijwilligers, sponsors, vrienden en familie hoop ik hierin een waardevolle bijdrage te kunnen leveren!

Monique Lanters (secretaris)

Mijn naam is Monique Lanters, getrouwd met Dennis en samen hebben we 3 jongens.
Tijdens mijn beroep als doktersassistent kom ik veel in aanraking met deze slopende ziekte.
Ik vind het een uitdaging om een steentje bij te dragen aan deze mooie stichting. Samen kunnen we bergen verzetten.

Danielle Onnink(algemeen bestuurslid)

Mijn naam is Daniëlle Onnink en ik ben 43 jaar. Ik ben getrouwd met Harm en samen hebben we een dochter en een zoon . Ik heb me sinds kort aangesloten bij het bestuur van SSTK omdat ik op deze manier wat kan en wil betekenen voor mensen met deze vreselijke ziekte. Ik ben zelf beide ouders al veel te jong verloren aan deze slopende ziekte en weet dus helaas maar al te goed waar deze mensen mee te maken hebben.

Elie ten Napel (algemeen bestuurslid)

Mijn naam is Elie ten Napel, 35 jaar, woon samen met mijn vriendin Stephanie en ik heb twee dochters (Elin en Jael). Als bestuurslid van de stichting wil ik samen met u er voor zorgen dat kanker een chronische ziekte wordt. Ik heb er vertrouwen in, dat wij als stichting hieraan ons steentje kunnen bijdragen. ​